Bertel O. Steen er et av Norges største og eldste handelshus, og har helt siden starten i 1901 jobbet med produkter relatert til Forsvaret og politiet.

Bertel O. Steen Defence & Security representerer i dag noen av de viktigste utenlandske produsentene av militære kjøretøy, marinefartøyer, våpensystemer og annet utstyr i Norge.

Vi arbeider tett med ledende globale forsvarsleverandører innenfor et bredt spekter av produkter til Forsvaret og politiet.

Vi har de siste årene opparbeidet oss en styrket posisjon som importør og distributør innen produktsalg til Forsvaret, politiet og relaterte markeder, bl.a. ved å vinne flere nye viktige rammeavtaler. Flere av våre produkter blir også solgt gjennom forhandlere.

Fra 2019 er vi også etablert i Danmark, der tilbyr våre produkter via vår lokale partner Sequr ApS.

Vi representerer også kanadiske Soucy Defense for det europeiske markedet. Soucy er verdens ledende produsent av gummibelter til militære kjøretøy, og interessen for disse produktene har økt kraftig. Stadig flere land vurderer nå å innføre denne teknologien.

Vår organisasjon består bl.a. av tidligere offiserer fra Luftforsvaret, Sjøforsvaret og Hæren, i tillegg til personer med bakgrunn fra forsvarsindustrien. Ambisjonen er å være den mest kompetente og attraktive partneren for internasjonale leverandører til den norske forsvars- og politimarkedet.