Oppkalt etter ARCHEOPTERYX LITHOGRAPHICA, den første reptilen for å utvikle fjær for kunne fly, frigjør seg fra begrensningene i den bakkebaserte verden.

Arc'teryx sitt formål er å bygge de beste produktene som er mulig. Arc'teryx ble grunnlagt i Vancouver, British Columbia i Canada i 1991, der de har sitt verdensomspennende hovedkontor, designmiljø og hovedproduksjonsanlegg. Arc'teryx fokuserer ikke på gradvis fremskritt, men på radikal forbedring av status quo. Designerne forsøker ikke å overgå konkurransen, men å utfordre antagelser om hvordan produkter skal bygges.

Arc'teryx har skapt banebrytende konstruksjonsteknologi og design og tekstilteknologi. Den resulterende anerkjennelsen, og etterligning som har fulgt, har befestet Arc'teryx sitt omdømme som de beste redskapsdesignerne i verden. Drevet av evolusjon i aksjon, jobber de lidenskapelig for å fremme ytelsen i de strengeste miljøene.

LEAF – LAW ENFORCEMENT & ARMED FORCES

Selv om Arc'teryx har sine røtter i klatreverdenen, innser vi at behovet for bedre utstyr eksisterer på mange områder. Blant de med slikt behov er spesielt de som jobber med militære operasjoner, håndhevelse av lover og regler, fredsbevarende operasjoner og sikkerhetsarbeid. Dette er områder der det ikke er rom for å feile. Arc'teryx Law Enforcement & Armed Forces (LEAF) produktlinjen ble utviklet for å møte disse behovene.